Enter Coords Dialog

Drafting questions
Post Reply
OldMedusa
Posts: 6
Joined: Fri Oct 22, 2010 1:49 pm

Enter Coords Dialog

Post by OldMedusa » Sun Oct 24, 2010 8:55 pm

Hi,

I have somehow managed to get the display of the "enter Coords Dialog" turned off when creating lines, rectangles, etc.

How do I get to display again?

sschachow
Posts: 102
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:18 pm
Location: Germany

Enter Coords Dialog

Post by sschachow » Tue Oct 26, 2010 9:10 pm

Try "View > Toolbars > ... ". Here you can enable and disable different toolbars.

OldMedusa
Posts: 6
Joined: Fri Oct 22, 2010 1:49 pm

Enter Coords Dialog

Post by OldMedusa » Tue Oct 26, 2010 11:27 pm

Yeah, except it's a dialog, not a tool bar.

This is apparently some interaction with the display drivers and the software.

If you restart Medusa it is back for a while.

Post Reply