Page 2 of 2

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Tue Aug 28, 2007 10:26 pm
by max
Almost forgot, I DBL clicked the lmutil.exe in the medsys/med/license folder. It opens a dos window then it immediately closes. I see nothing in the dos window for the short, short time it is up.

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Thu Aug 30, 2007 10:02 am
by admin
The physical address line is interesting, you should try to compare this with the content of your license file.

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Thu Aug 30, 2007 10:50 pm
by max
This is all that is in the license file I see?

CSG LICENSE FILE
# ################
#
# CAD Schroer GmbH
#
# CSGLicenseNumber : XXXXXXX
# Customer Name : XXXXX XXXXX
# Creation Date : 22.Aug.2007
# Creation User : online
#
##

FEATURE med_personal CSGLMD 4.300 22-Feb-2008 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX\
VENDOR_STRING=CSG HOSTID=XXXXXXXXX NOTICE=D00XXXX ck=XXX


##
#NOTE:
# You should NOT edit any part of this file
# for more information please have a look on our Homepage
# ( FAQ - page in the SERVICE-area)

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Fri Aug 31, 2007 10:27 am
by admin
You should be able to find your physical address in this text file.. I can´t help you when you´re hiding all interesting entries. You could send me a PM with this informations.

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Tue Sep 04, 2007 9:34 am
by admin
Ok Max, I´ve received your PM. You need to reorder a license. You´ve entered a wrong mac address. I send you another PM with the right MAC address you´ve got to use.

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Sat Sep 08, 2007 12:14 am
by max
UNREAL, IT STARTED! Can't believe it. All I can say is Thank You. I realize it was something simple, but it was over my head.

Now all I have to do is figure out how to use it :-/

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Mon Sep 10, 2007 2:26 pm
by admin
I´ve heard from the support of CAD-Schroer that there will appear some documents or quick starts...

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Sun Mar 09, 2008 7:47 pm
by salmone85
[quote author=jdireland link=1133374347/0#0 date=1133352747]I installed the Medusa 4 Personal edition and when asked, I provided the path to the license file I was sent from Cad Schroer. The installation finished and I doubled clicked the program icon. After a few seconds a command window pops up and says it cannot locate the license file, contact the administrator. I'm running Windows XP Home SP2 on a Compaq AMD Athlon 64, 512 MB RAM. I opened the license file and the license info is there, so it renamed the file correctly.

Anyone know what I can do to fix this?

Thanks

John[/quote]


I cant' understand! I have the same problem,

- the csgmld.lic file is in the right location,
- the MAC-ADDRESS in the license file is exactly the same of my eth0 device
- the installaton log reports 0 errors

why this error?! :'(

I've installed Medusa4 on OpenSuse10.3, the machine is a hp-compaq laptop with a common intel chipset:
centrino 1,66,
ethernet card IPW2200 (configured as eth0),
video card intel 855,
512 MB RAM

Who can help me? ::)

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Mon Apr 14, 2008 10:58 am
by pase
I´ve done several installations of Med Personal on 10.3 and it worked really nice. I´ve once had problem with a license key and just ordered a new one which solved my problems.

Startup fails in Medusa4 Personal l

Posted: Mon Apr 21, 2008 3:13 pm
by salmone85
[quote author=pase link=1133374347/15#18 date=1208163516]I´ve done several installations of Med Personal on 10.3 and it worked really nice. I´ve once had problem with a license key and just ordered a new one which solved my problems.[/quote]

mmm :-? well now I know that is not a problem due to Suse, it is not so much but thanks for your reply! ;)