Medusa/ProE

Migration issues and answers
Post Reply
Medusa_Chairman
Posts: 4
Joined: Mon Oct 28, 2002 8:46 am
Location: San Antonio Texas

Medusa/ProE

Post by Medusa_Chairman » Tue Nov 19, 2002 7:45 am

Is there a way to view supper lines in ProE when a Medusa Sheet is read in? This question also goes for DWG translations.

Thanks,
Paul

dchriste
Posts: 13
Joined: Tue Apr 16, 2002 9:28 am
Location: Monee, Illinois

Medusa/ProE

Post by dchriste » Thu Dec 05, 2002 8:14 am

Paul,

The Super lines in acad have to be generated in Acad. The way Autocad does lines is way different than the way Medusa does it. When a drawing is translated to Acad you have load the lines you need or they will show as continuous lines. If you need any help let me know.

Dennis

Post Reply