re-loading Medusa4

Licensing and key files
Post Reply
ELM
Posts: 3
Joined: Tue Jan 27, 2009 11:13 am
Location: Melbourne

re-loading Medusa4

Post by ELM » Sun Jun 20, 2010 9:12 am

If I wipe my computer can I reinstall Medusa4 and get another key, or do I use the same one ?

sschachow
Posts: 102
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:18 pm
Location: Germany

re-loading Medusa4

Post by sschachow » Mon Jun 21, 2010 11:02 pm

No Problem. Just go to

http://www.cad-schroer.de/Software/MEDUSA/M4Personal/

or

http://eservices.cad-schroer.de

and get a new key and MEDUSA4 Personal. It's free!

Post Reply