3d batch license greyed out

Licensing and key files
Post Reply
cannon
Posts: 3
Joined: Sun May 17, 2009 11:43 pm

3d batch license greyed out

Post by cannon » Sun May 17, 2009 10:54 pm

when i try to use 3D the Medusa4 program quits immediately, is it because in my licenses list everything is greyed out except SMD. Am I allowed to have a 3d batch licenses?

regards

simong
Posts: 48
Joined: Wed Jul 04, 2007 1:14 pm

3d batch license greyed out

Post by simong » Mon May 18, 2009 5:21 am

The license being greyed out means you have the license and can use 3d. Which command in 3d causes the quit?

cannon
Posts: 3
Joined: Sun May 17, 2009 11:43 pm

3d batch license greyed out

Post by cannon » Mon May 18, 2009 11:37 am

thanks for your quick reply! when i click on the following the program closes immediately:

Interactively view current model,
Creates a 3d instance groups with XY orientation,
Creates an oblique view by selecting a face in the viewer.
the other tools don't cause this!
I get an entry on the smartmedusa screen but it closes to quickly to see!

Thanks
robert

simong
Posts: 48
Joined: Wed Jul 04, 2007 1:14 pm

3d batch license greyed out

Post by simong » Mon May 18, 2009 6:04 pm

It could be related to the sheet you have loaded at the time. Try File>New>? and in the dialog that comes up set type to 3D and OK. This will be a blank 3D sheet then see if the buttons cause MEDUSA to quit. If it does then it would be useful to have more information about your hardware as this does not appear to be a general problem as other users of the forum are report successful use of 3D

cannon
Posts: 3
Joined: Sun May 17, 2009 11:43 pm

3d batch license greyed out

Post by cannon » Tue May 19, 2009 12:07 am

thanks! the problem was, my video was not enabled for 3d, i am using ubuntu 9.04 which was setup up incorrectly. finally managed to get the nvidia drivers installed, and 3d is working fine!
thanks again

CEPEGA
Posts: 10
Joined: Tue Jan 05, 2010 1:50 pm
Location: Karlsruhe, Germany

3d batch license greyed out

Post by CEPEGA » Wed Jan 06, 2010 11:11 pm

Hi, i have the 3d batch license greyed out too (look at the pic in the link below)

http://img696.imageshack.us/img696/2500/license.png

if i press on "show licenses", Medusa shuts down.

I think it's because i'm using the "Medusa4 Personal" license, or can i use them with the personal license already?
And the symbol for the fit index is greyed out as well.

simong
Posts: 48
Joined: Wed Jul 04, 2007 1:14 pm

3d batch license greyed out

Post by simong » Thu Jan 07, 2010 10:42 am

The license being grey just means you have the license and can use the 3d options

CEPEGA
Posts: 10
Joined: Tue Jan 05, 2010 1:50 pm
Location: Karlsruhe, Germany

3d batch license greyed out

Post by CEPEGA » Fri Jan 08, 2010 3:53 am

so it means, that pull-down menu has only one function - just to list wich licenses i already have?

sschachow
Posts: 102
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:18 pm
Location: Germany

3d batch license greyed out

Post by sschachow » Wed Jan 13, 2010 11:48 am

That is right.

Post Reply