Startup fails in Medusa4 Personal l

Licensing and key files
max
Posts: 8
Joined: Thu Oct 05, 2006 8:50 pm

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby max » Tue Aug 28, 2007 10:26 pm

Almost forgot, I DBL clicked the lmutil.exe in the medsys/med/license folder. It opens a dos window then it immediately closes. I see nothing in the dos window for the short, short time it is up.

admin
Posts: 109
Joined: Tue Jul 03, 2007 10:23 am
Location: Germany
Contact:

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby admin » Thu Aug 30, 2007 10:02 am

The physical address line is interesting, you should try to compare this with the content of your license file.

max
Posts: 8
Joined: Thu Oct 05, 2006 8:50 pm

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby max » Thu Aug 30, 2007 10:50 pm

This is all that is in the license file I see?

CSG LICENSE FILE
# ################
#
# CAD Schroer GmbH
#
# CSGLicenseNumber : XXXXXXX
# Customer Name : XXXXX XXXXX
# Creation Date : 22.Aug.2007
# Creation User : online
#
##

FEATURE med_personal CSGLMD 4.300 22-Feb-2008 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX\
VENDOR_STRING=CSG HOSTID=XXXXXXXXX NOTICE=D00XXXX ck=XXX


##
#NOTE:
# You should NOT edit any part of this file
# for more information please have a look on our Homepage
# ( FAQ - page in the SERVICE-area)

admin
Posts: 109
Joined: Tue Jul 03, 2007 10:23 am
Location: Germany
Contact:

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby admin » Fri Aug 31, 2007 10:27 am

You should be able to find your physical address in this text file.. I can´t help you when you´re hiding all interesting entries. You could send me a PM with this informations.

admin
Posts: 109
Joined: Tue Jul 03, 2007 10:23 am
Location: Germany
Contact:

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby admin » Tue Sep 04, 2007 9:34 am

Ok Max, I´ve received your PM. You need to reorder a license. You´ve entered a wrong mac address. I send you another PM with the right MAC address you´ve got to use.

max
Posts: 8
Joined: Thu Oct 05, 2006 8:50 pm

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby max » Sat Sep 08, 2007 12:14 am

UNREAL, IT STARTED! Can't believe it. All I can say is Thank You. I realize it was something simple, but it was over my head.

Now all I have to do is figure out how to use it :-/

admin
Posts: 109
Joined: Tue Jul 03, 2007 10:23 am
Location: Germany
Contact:

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby admin » Mon Sep 10, 2007 2:26 pm

I´ve heard from the support of CAD-Schroer that there will appear some documents or quick starts...

salmone85
Posts: 2
Joined: Thu Mar 06, 2008 10:41 am
Location: Oriolo Romano (VT) Italy

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby salmone85 » Sun Mar 09, 2008 7:47 pm

[quote author=jdireland link=1133374347/0#0 date=1133352747]I installed the Medusa 4 Personal edition and when asked, I provided the path to the license file I was sent from Cad Schroer. The installation finished and I doubled clicked the program icon. After a few seconds a command window pops up and says it cannot locate the license file, contact the administrator. I'm running Windows XP Home SP2 on a Compaq AMD Athlon 64, 512 MB RAM. I opened the license file and the license info is there, so it renamed the file correctly.

Anyone know what I can do to fix this?

Thanks

John[/quote]


I cant' understand! I have the same problem,

- the csgmld.lic file is in the right location,
- the MAC-ADDRESS in the license file is exactly the same of my eth0 device
- the installaton log reports 0 errors

why this error?! :'(

I've installed Medusa4 on OpenSuse10.3, the machine is a hp-compaq laptop with a common intel chipset:
centrino 1,66,
ethernet card IPW2200 (configured as eth0),
video card intel 855,
512 MB RAM

Who can help me? ::)

pase
Posts: 50
Joined: Thu Sep 28, 2006 7:59 am

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby pase » Mon Apr 14, 2008 10:58 am

I´ve done several installations of Med Personal on 10.3 and it worked really nice. I´ve once had problem with a license key and just ordered a new one which solved my problems.

salmone85
Posts: 2
Joined: Thu Mar 06, 2008 10:41 am
Location: Oriolo Romano (VT) Italy

Startup fails in Medusa4 Personal l

Postby salmone85 » Mon Apr 21, 2008 3:13 pm

[quote author=pase link=1133374347/15#18 date=1208163516]I´ve done several installations of Med Personal on 10.3 and it worked really nice. I´ve once had problem with a license key and just ordered a new one which solved my problems.[/quote]

mmm :-? well now I know that is not a problem due to Suse, it is not so much but thanks for your reply! ;)


Return to “Licensing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron