Page 1 of 1

medusa v5 not starting on (x)ubuntu 12.04/64

Posted: Sat Oct 06, 2012 11:28 am
by Gerrit_Borgers
>>>> Medusa not starting (because license is missing) >> CONFIDENTIAL AND PROPRIETARY

COPYRIGHT (c) 2002 ff CAD Schroer GmbH, (unpublished) - All Rights Reserved.

This software has been provided pursuant to a software license agreement
containing restrictions on its use. The software contains valuable trade
secrets and proprietary information of CAD Schroer GmbH (CSG)
and is protected by international copyright law.
It may not be copied or distributed in any form or medium, disclosed to
third parties, or used in any manner not provided for in the software licenses
agreement except with written prior approval from CSG.

Registered Trademarks of CAD Schroer GmbH
MEDUSA, STHENO

Trademarks of CAD Schroer GmbH
MEDEA, STHENO/PRO

Third-Party Products and Trademarks

All other brand or product names are trademarks or registered trademarks of
their respective holders.

UNAUTHORIZED USE OF SOFTWARE OR ITS DOCUMENTATION CAN RESULT IN
CIVIL DAMAGES AND CRIMINAL PROSECUTION.

CAD Schroer GmbH, Fritz-Peters-Str. 26-30, 47447 Moers, Germany

January 2011 < < <



and afterwards NOTHING opens ...

1.) Maybe: medusa doesnt work (jet) with (x)ubuntu 12.04??

2.) As i can't open BOTH medusa-installations, i can't uninstall it properly

3.) Which routine shall i use to uninstall BOTH versions of medusa and maybe install medusa_v5 again?

Thanks for your efforts

medusa v5 not starting on (x)ubuntu 12.04/64

Posted: Tue Oct 16, 2012 8:04 am
by rslynlabee
I think you should contact with the service provider, this issue should be resumed as soon as possible...

Re: medusa v5 not starting on (x)ubuntu 12.04/64

Posted: Tue Jan 26, 2016 6:08 pm
by mfeske
I have Install Medusa4 Personal V5.2.1 under 3.13.0-76-generic x86_64 but on start theire is for a short time a terminal window and than nothing.

Re: medusa v5 not starting on (x)ubuntu 12.04/64

Posted: Mon Feb 29, 2016 9:04 am
by TDerksen
Hello,

have you installed the missing 64bit-libraries?
Take look in the forum there are some posts regarding those libraries-problems.