Customize toolbar and butons

Post problems here, and your fixes and work arounds
Buntolo
Posts: 2
Joined: Sun Sep 19, 2010 3:41 pm

Customize toolbar and butons

Postby Buntolo » Sun Sep 19, 2010 3:57 pm

There's the option to choose between Complete and Base toolbar profile, but the GUI is chaotic or incomplete or filled with useless (for me) tools.

Is there any way to customize toolbars?

For example: I don't need Zoom In/Out (+/-) because I use mouse wheel, but I need the selection zoom, so how I can customize the Zoom toolbar to show less buttons?

sschachow
Posts: 102
Joined: Wed Jul 04, 2007 10:18 pm
Location: Germany

Customize toolbar and butons

Postby sschachow » Mon Sep 27, 2010 2:49 pm

You can customize your own toolbar.
Take a look at this video: http://www.youtube.com/user/CSGuser#p/u/13/CX6JXGEV6Ik


Return to “Software problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron